VETERINÄR

Ambulerande stordjur

Jag är inte bara veterinär – Jag är även uppfödare och hästägare och en stor del av min fritid ägnar jag åt att följa och träna föl & unghästar på gården för att ge dem en bra start i livet! På vår anläggning finns 60 st hästar vars dagliga skötsel ger mig som veterinär ett mycket gott ” djuröga” och en fin känsla för att varje individ kräver sin tid.

Åsjömads fasta kunder har service dygnets alla timmar vid akuta händelser. Övriga ber vi respektera meddelanden på angivet telefonnummer gällande ledighet mm. Vi tar inte emot spontana besök på gården.

Tidsbokning: 0730-388621
Telefontid vardagar: 8.00-9.00
E-post: lilja.frank@gmail.com

Frank Lilja  – Veterinär utbildad vid Sveriges Lantbruksuniversitet, Uppsala, Officiell veterinär.

Specialområden på häst är stogynekologi, Ultraljud, artificiell seminering både färsk & Fryst, akut omhändertagande av häst i fält, Hästens munhåla (vidareutbildad av Torbjörn Lundström & Ove Wattle) och Practical Equine Neonatology vilket ger extra kompetens vid komplikationer som kan drabba föl.

Officiella veterinärer arbetar främst med intygande i samband med in- och utförsel av djur och djurprodukter inom intygande i samband med import från länder utanför EU och i vissa fall även export från EU.